Zin in een kampeerreis van uw dromen?

Nieuw bij Kampeerreizen

Wat dacht u van een voordelig camper huren?

Of wat dacht u van uw persoonlijke reisassistente op een campingrondreis als extra service? Kampeerreizen van ANWB maakt het mogelijk.

Zin in een kampeerreis van uw dromen? Maar hebt uw geen camper voor een camperreis? Of wilt u eens een andere (nieuwere) caravan of camper uitproberen? Via Camptoo huurt u een camper of caravan rechtstreeks van de eigenaar, uit een bestand van meer dan 2.000 voertuigen.

Boekt u vóór 1 november, dan ontvangt u via Kampeerreizen een korting van maar liefst tien procent. Informeer naar de mogelijkheden of kijk op camper huren voor het aanbod.

 

OOK NIEUW

Appen met Roos

Deelnemers van campingrondreizen kunnen zich gratis aanmelden voor onze nieuwe WhatsApp-service ‘Roos’. Roos is uw persoonlijke online reisassistente. Zij geeft u gedurende uw vakantie allerlei tips. Wilt u weten waar u fijn kunt wandelen? Vraag het Roos! Wilt u weten waar u vanavond de lekkerste vis kunt eten? Vraag het Roos!

Is er een avondsupermarkt in de buurt? U raadt het al, vraag het Roos! Zo heeft u altijd een kenner van de streek binnen handbereik. Roos gaat gewoon met uw campingrondreis mee! Hoe gemakkelijk is dat!