Vind uw vakantie

Land

toon mogelijkheden

Vakanties in West-Europa

Dwars door de Rocky Mountains rijden met een camper, om aan het einde dag met de groep kamp op te zetten. Het weidse uitzicht over de overweldigende natuur is inclusief. Zoekt u het liever dichter bij huis? De Scandinavische natuur is net zo indrukwekkend. En gebeurt er iets onderweg, dan staat onze reisbegeleiding voor u klaar. Dat is comfortabel op ontdekkingsreis met de begeleide en volledig verzorgde ANWB Camperreizen.

Volledig verzorgd op avontuur
Op safari in Zuid-Afrika of een bergwandeling in een National Park? In gezelschap van een groep medekampeerders én onze gediplomeerde reisbegeleiding geniet u tijdens de ANWB Camperreizen van zowel stad als natuur. De ene dag gaat u gezamenlijk op avontuur, de volgende dag geniet u van een welverdiende rustdag met een goed boek in de schaduw van uw eigen camper. En het fijnste is: wij organiseren vooraf de gehele reis en ook tijdens de reis zorgt onze reisbegeleiding ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Opties ANWB Camperreizen

Met Kampeerreizen van ANWB reist u met uw eigen of een gehuurde camper. U kunt op drie manieren deelnemen aan een kampeerreis:

1. Deelname aan al onze kampeerreizen waarbij deelnemers zowel met eigen caravan als camper reizen.
Denkt u bijvoorbeeld aan onze klassieke kampeerreizen en campingrondreizen.

2. Deelname aan onze speciale camperreizen binnen Europa met uw eigen camper.
Deze reizen zijn hieronder weergegeven.

3. Deelname aan onze camper flydrives buiten Europa met een gehuurde camper.
U vliegt bijvoorbeeld naar de Canada of Zuidelijk Afrika, waar een gehuurde kwaliteitscamper voor u klaarstaat. De opzet is verder gelijk aan die van de klassieke kampeerreizen. Ook deze reizen zijn hieronder weergegeven.

Camper flydrive van ANWB

Het staat op menig bucketlist: een lange camperreis maken door Amerika, Canada of Zuidelijk Afrika. Met de volledig verzorgde camper flydrives van ANWB kiest u uw eigen tempo en stopt u waar u wilt om de omgeving te ontdekken. Uiteraard staat ook hier de ANWB reisbegeleiding voor u klaar indien u vragen of hulp nodig heeft. Vanaf en tot Schiphol staan ze u tijdens de gehele reis met raad en daad ter zijde. Een maand voor vertrek van de reis wordt u uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst, waarbij u de benodigde informatie krijgt over reis en ook uw medereizigers ontmoet. Zo kunt u alvast gezellig kennismaken. De campers worden gehuurd bij gerenommeerde verhuurbedrijven.

Voordelen van ANWB Camperreizen

Alle reizen zijn volledig voorbereid door de ANWB. De vliegtickets zijn geboekt, eventuele gehuurde campers staan klaar, routes zijn gereden, de campings geselecteerd en gereserveerd, de excursies met zorg uitgekozen en prima maaltijden met de restaurants doorgesproken. Alle camperreizen worden begeleid door toeristische en technische reisbegeleiding, zodat u zorgeloos op reis kunt. En: zo blijft er voor u meer tijd over om te genieten. Om nieuwe indrukken op te doen, mensen te ontmoeten of om simpelweg te ontspannen voor uw caravan of camper met een glas wijn en een goed boek. Er is alle ruimte om samen met uw reisgezelschap op stap te gaan, maar net zo goed kunt u individuele uitjes maken.

Bestemmingen Camperreizen van ANWB
De zonsopgang bewonderen in de Sahara, dat lijkt wel een droom. Maar het kan zomaar werkelijkheid worden: Marokko is namelijk slechts één van de vele avontuurlijke bestemmingen van onze ANWB Camperreizen. Het volledige aanbod vindt u hieronder. In ieder geval kunt u rekenen op een gereserveerde kampeerplaats en wordt er gelet op het terrein en alle voorzieningen. Elke reis omvat een groot aantal met zorg uitgekozen excursies en maaltijden die inbegrepen zijn. Daarnaast worden er facultatieve excursies georganiseerd die op initiatief van de groep of begeleiding worden gemaakt.

Reisbegeleiding tijdens de ANWB Camperreizen
Dubbel genieten van uw vakantie? Wij zorgen ervoor dat u tijdens de camperreis ook volledig wordt ontzorgd. Daarom wordt iedere reis begeleid door twee echtparen: toeristische reisbegeleiding en technische reisbegeleiding. Deze ervaren reizigers helpen u waar nodig, zowel bij het plannen van een leuk uitje op uw vrije dagen als bij eventuele pech onderweg.

Kosten ANWB Camperreis

De reissom is inclusief alle campingovernachtingen, de aangeboden excursies en maaltijden, entreegelden, fooien, routeboek, tips voor trips en de vakantievoorbereidingsscheck. Reist u een camperflydrive, dan is ook de vlucht en camperhuur inbegrepen. Het gehele pakket kunt u hier terugvinden.

De Onderwegservice

Voordat de reis begint moet u soms één of meerdere dagen reizen om het startpunt te bereiken. Voor de deelnemers die liever graag zo lang mogelijk genieten van de vertrouwde ANWB-begeleiding hebben wij de Onderwegservice, waarbij u het reisschema van de reisbegeleiding volgt tot aan het startpunt.


18-daagse camperreis Oost-Frankrijk code: 1935

18-daagse camperreis Oost-Frankrijk

Deze reis is dit seizoen niet meer boekbaar, maar nog wel in te zien.

  • stadsexcursie Metz
  • boottochtje op het Lac de Neuchâtel
  • busexcursie Franse Jura
  • wijnproeverijen
  • busexcursie Bourgogne
Informatie