Vind uw vakantie

Land

toon mogelijkheden

Reisperiode

toon mogelijkheden

Verzorgde camperreizen

Dwars door de Grand Canyon rijden met een camper, om aan het einde dag met de groep kamp op te zetten. Het weidse uitzicht over de overweldigende natuur is inclusief. Of Tasmanië, waar talloze natuurparken te bewonderen zijn. Zoek je het liever dichter bij huis? De Afrikaanse natuur is net zo indrukwekkend. En gebeurt er iets onderweg, dan staat onze reisbegeleiding voor je klaar. Dat is comfortabel op ontdekkingsreis met de begeleide en volledig verzorgde ANWB Camperreizen.

Volledig verzorgd op avontuur
Op safari in Zuid-Afrika of een bergwandeling in een National Park? In gezelschap van een groep medekampeerders én onze gediplomeerde reisbegeleiding geniet je tijdens de ANWB Camperreizen van zowel stad als natuur. De ene dag ga je gezamenlijk op avontuur, de volgende dag geniet je van een welverdiende rustdag met een goed boek in de schaduw van jouw eigen camper. En het fijnste is: wij organiseren vooraf de gehele reis en ook tijdens de reis zorgt onze reisbegeleiding ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Voordelen van ANWB Camperreizen

Alle reizen zijn volledig voorbereid door de ANWB. De vliegtickets zijn geboekt, eventuele gehuurde campers staan klaar, routes zijn gereden, de campings geselecteerd en gereserveerd, de excursies met zorg uitgekozen en prima maaltijden met de restaurants doorgesproken. Alle camperreizen worden begeleid door toeristische en technische reisbegeleiding, zodat je zorgeloos op reis kunt. En: zo blijft er voor jou meer tijd over om te genieten. Om nieuwe indrukken op te doen, mensen te ontmoeten of om simpelweg te ontspannen voor jouw caravan of camper met een glas wijn en een goed boek. Er is alle ruimte om samen met jouw reisgezelschap op stap te gaan, maar net zo goed kun je individuele uitjes maken.

Reisbegeleiding tijdens de ANWB Camperreizen
Dubbel genieten van jouw vakantie? Wij zorgen ervoor dat je tijdens de camperreis ook volledig wordt ontzorgd. Daarom wordt iedere reis begeleid door twee echtparen: toeristische reisbegeleiding en technische reisbegeleiding. Deze ervaren reizigers helpen je waar nodig, zowel bij het plannen van een leuk uitje op jouw vrije dagen als bij eventuele pech onderweg.

Kosten ANWB Camperreis

De reissom is inclusief alle campingovernachtingen, de aangeboden excursies en maaltijden, entreegelden, fooien, routeboek, tips voor trips en de vakantievoorbereidingsscheck. Reis je met een camperflydrive, dan is ook de vlucht en camperhuur inbegrepen. Het gehele pakket kun je hier terugvinden.

37-daagse camperreis Marokko code: 2153

37-daagse camperreis Marokko

  • excursies Volubilis en Mèknes
  • wandeling door de Gorges du Ziz
  • jeepsafari door de Gorges du Todra en Gorges du Dadès
  • zonsopgang in de Sahara
  • overnachting in berbertenten
  • stadsexcursies Fès, Agadir, Marrakech en Casablanca

Vertrek

20 aug 2021
v.a. € 1.565,00

Deze prijs is per persoon en gebaseerd op:

  • 2 volwassen deelnemers
  • Exclusief bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
  • Exclusief reserveringskosten: € 20,- per boeking
  • Exclusief optionele bijkomende kosten zoals vermeld onder het kopje In / Exclusief
i
Info en boeken