Vind uw vakantie

Reisperiode

toon mogelijkheden

Vakanties in Afrika

Dwars door de Afrikaanse natuur rijden met een camper, op zoek naar de ‘Big Five'. Het weidse uitzicht over de overweldigende natuur is inclusief. Of Marokko, waar je de zon ziet verdwijnen in de Sahara. Zoek je het liever dichter bij huis? De Noorse fjorden zijn net zo indrukwekkend. Of wat dacht je van een rondje Oostzee? En gebeurt er iets onderweg, dan staat onze reisbegeleiding voor je klaar. Dat is comfortabel op ontdekkingsreis met de camper.

Volledig verzorgd op avontuur
Op safari in Zuid-Afrika of een bergwandeling in een National Park? In gezelschap van een groep medekampeerders én onze gediplomeerde reisbegeleiding geniet je tijdens de ANWB Camperreizen van zowel stad als natuur. De ene dag ga je gezamenlijk op avontuur, de volgende dag geniet je van een welverdiende rustdag met een goed boek in de schaduw van jouw eigen camper. En het fijnste is: wij organiseren vooraf de gehele reis en ook tijdens de reis zorgt onze reisbegeleiding ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Bij de camperreizen naar Marokko, de Noorse fjorden en de Oostzee zijn de vlucht en huurcampers niet inbegrepen, dit zijn geen volledig verzorgde camperreizen. De camperreizen naar de Noorse fjorden en de Oostzee wordt begeleid door één echtpaar. De camperreis naar Marokko wordt begeleid door twee echtparen.

Voordelen van ANWB Camperreizen
Alle reizen zijn volledig voorbereid door de ANWB. De eventuele vliegtickets zijn geboekt, eventuele gehuurde campers staan klaar, routes zijn gereden, de campings geselecteerd en gereserveerd, de excursies met zorg uitgekozen en prima maaltijden met de restaurants doorgesproken. Alle camperreizen worden begeleid door reisbegeleiding, zodat je zorgeloos op reis kunt. En: zo blijft er voor jou meer tijd over om te genieten. Om nieuwe indrukken op te doen, mensen te ontmoeten of om simpelweg te ontspannen voor jouw caravan of camper met een glas wijn en een goed boek. Er is alle ruimte om samen met jouw reisgezelschap op stap te gaan, maar net zo goed kun je individuele uitjes maken.

Reisbegeleiding tijdens de ANWB Camperreizen
Dubbel genieten van jouw vakantie? Wij zorgen ervoor dat je tijdens de camperreis ook volledig wordt ontzorgd. Daarom wordt iedere reis begeleid door reisbegeleiders. Deze ervaren reizigers helpen je waar nodig, zowel bij het plannen van een leuk uitje op jouw vrije dagen als bij eventuele pech onderweg.

Kosten ANWB Camperreis
De reissom is inclusief alle campingovernachtingen, de aangeboden excursies en maaltijden, entreegelden, fooien, routeboek, tips voor trips en de vakantievoorbereidingscheck. Reis je met een camperflydrive, dan is ook de vlucht en camperhuur inbegrepen.

49-daagse camperreis De grote Kalahari ronde code: 2161

49-daagse camperreis De grote Kalahari ronde

 • excursie Kaapstad en omgeving
 • bootexcursie Swakopmund
 • bezoek Himba Traditional Village
 • gamedrive Chobe National Park
 • excursie Victoria Falls
 • Kruger en Etosha National Park

Vertrek

30 aug 2021
v.a. € 5.889,00

Deze prijs is per persoon en gebaseerd op:

 • 2 volwassen deelnemers
 • Exclusief bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
 • Exclusief reserveringskosten: € 20,- per boeking
 • Exclusief optionele bijkomende kosten zoals vermeld onder het kopje In / Exclusief
 • Exclusief SGR-bijdrage: €5,- per persoon (vanaf 1 januari 2021)
i
Info en boeken