Vind uw vakantie

Thema

toon mogelijkheden

Reisduur

toon mogelijkheden

Uitgebreid zoeken

toon mogelijkheden

Nieuw 25-daagse camperreis Mississippi en muziek

code: 1963

Reisperiode

10 september t/m 4 oktober 2019 NB
NB = Deze reis is niet langer boekbaar
Vanaf € 4.295,- p.p.

Deze prijs is per persoon en gebaseerd op:

  • 2 volwassen deelnemers
  • Exclusief bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
  • Exclusief reserveringskosten: € 20,- per boeking
  • Exclusief optionele bijkomende kosten zoals vermeld onder het kopje In / Exclusief
i

Aanvullende informatie

Voor deze reis geldt: minimaal 8 en maximaal 12 equipes.

Voor de camperreizen naar de Verenigde Staten en Canada gaat er toeristische ANWB reisbegeleiding mee en zal de technische ondersteuning in handen van de camperverhuurder zijn.

De campers worden gehuurd bij gerenommeerde verhuurbedrijven. De lengte van de campers is circa 7,5 meter. Uitgaande van een bezetting van twee personen betekent dit ruim voldoende leefcomfort. Voor het verhuurbedrijf op de verschillende bestemmingen is het praktisch onmogelijk om voor de hele groep dezelfde campers te leveren. Er kunnen daarom onderlinge verschillen in lengte en inrichting optreden.

Om organisatorische redenen kan van een route of de volgorde van een rondreis worden afgeweken.

Een maand voor vertrek zal er op het ANWB Hoofdkantoor een informatiebijeenkomst plaatsvinden. Hier kunt u de reisbegeleiding en de andere deelnemers alvast ontmoeten. Het reisprogramma zal worden doorgenomen, er zal uitleg worden gegeven over de camper en tevens zal worden ingegaan op praktische zaken, zoals welke bagage u het beste meeneemt. Daarnaast ontvangt u alle reisbescheiden. Uiterlijk twee maanden voor vertrek ontvangt u een uitnodiging voor deze dag (per mail). Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, dan sturen wij uiteraard alle reisbescheiden en de tips van de reisbegeleiders naar uw woonadres.