Vind uw vakantie

Thema

toon mogelijkheden

Land

toon mogelijkheden

Prijs

toon mogelijkheden

Uitgebreid zoeken

toon mogelijkheden

23-daagse campingrondreis Kroatië

code: 2129

Reisperiodes

24 mei t/m 15 juni 2021 GV
23 augustus t/m 14 september 2021 GV
GV = Vertrek is bij deze reis gegarandeerd
Vanaf € 679,- p.p.

Deze prijs is per persoon en gebaseerd op:

  • 2 volwassen deelnemers
  • Exclusief bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
  • Exclusief reserveringskosten: € 20,- per boeking
  • Exclusief optionele bijkomende kosten zoals vermeld onder het kopje In / Exclusief
  • Exclusief SGR-bijdrage: €5,- per persoon (vanaf 1 januari 2021)
i

Toelichting campingrondreis

Wat is een campingrondreis?

De campingrondreizen van Kampeerreizen van ANWB bieden uitkomst aan kampeerders die een grote mate van vrijheid wensen tijdens hun vakantie. Bij deze reizen zijn de campings gereserveerd, is de route voorbereid en word je begeleid door reisbegeleiders. Er worden dus geen groepsactiviteiten of excursies georganiseerd, maar je kunt wel rekenen op de hulp van een ANWB reisbegeleider.

Onze reisbegeleiders

De reisbegeleiders verlaten op reisdagen als eerste de camping. Gebeurt er onderweg iets, dan kun je een beroep op hen doen. Vanzelfsprekend helpen zij je graag bij problemen en geven zij meer informatie over de vakantiebestemming.

De campings

Je kunt rekenen op een gereserveerde kampeerplek. Uitgaande van de reisroute zoekt de ANWB op gepaste afstanden naar goede campings. Bij aankomst op de volgende camping krijg je door de reisbegeleider een plaats toegewezen.

De Onderwegservice

De startcamping of slotcamping van een reis liggen soms wat verder van Nederland. Wij hebben voor deze opzet gekozen, omdat nogal wat deelnemers voor de reis of na afloop ervan een paar extra dagen vakantie willen vieren. Voor de deelnemers die liever graag zo lang mogelijk genieten van de assistentie van de begeleiders hebben wij de Onderwegservice in het leven geroepen waarbij je het reisschema van de reisbegeleiding kunt volgen.