Vind uw vakantie

Land

toon mogelijkheden

Uitgebreid zoeken

toon mogelijkheden

Campingrondreizen

VOLOP VRIJHEID MET KAMPEERREIZEN VAN ANWB

Je stapt je camper, caravan of tent uit en je voelt het direct: het zachte gras onder de voeten en de frisse buitenlucht in je gezicht. Tijdens onze campingrondreizen geniet je van het comfort van je eigen kampeermiddel, van vooraf geboekte plaatsen op de camping en van de reisbegeleiding van ANWB.

Volop vrijheid met de campingrondreizen van ANWB

Wat ga je vandaag doen; een actieve stadswandeling maken of een museum bezoeken? Port proeven in Porto of simpelweg even helemaal niets en gewoon genieten van de rust? De keuzevrijheid is aan jou. Met campingrondreizen ga je zelf op ontdekkingstocht, maar heb je wel de zekerheid van de ANWB reisbegeleiding. Kenmerkend voor onze campingrondreizen is de grote mate van vrijheid. Je reist in het gezelschap van andere kampeerders maar op bestemming kun je geheel zelf je dag invullen.
Kampeerreizen van ANWB verstrekt bij de campingrondreizen een routebeschrijving, we reserveren de campings en geven tips voor trips. Er worden geen groepsactiviteiten of excursies georganiseerd, maar je kunt altijd rekenen op de hulp van een ANWB reisbegeleider. Zo ga je met een onbezorgd gevoel op vakantie.

Voordelen van campingrondreizen

Je reist in een groep met je eigen of een gehuurd kampeermiddel naar de mooiste bestemmingen van Europa. Alle reizen zijn grondig voorbereid door de ANWB, waardoor je volledig je eigen tijd in kunt delen. De routes zijn gereden, de campings geselecteerd en geboekt. Er is alle ruimte om samen met je medekampeerders op stap te gaan, maar net zo goed kun je individuele uitjes maken. Alle campingrondreizen worden begeleid door ANWB-reisbegeleiding, zodat je zorgeloos op stap kunt. Oftewel: tijdens een campingrondreis geniet je van stad of natuur, van rust of avontuur en van gezelschap of vrije tijd. De keuze is aan jou.

Bestemmingen campingrondreizen van ANWB

Heb je wel eens gekampeerd onder het genot van een prachtig vergezicht over de spannende krijtrotsen in Denemarken? Of staat een bezoek aan pelgrimsstad Santiago de Compostela nog altijd op het wensenlijstje? De campingrondreizen van ANWB kennen diverse bestemmingen binnen Europa. Het volledige aanbod vind je hieronder. In ieder geval kun je rekenen op een gereserveerde kampeerplaats op goede camoings, waarbij extra is gelet op het terrein en alle voorzieningen.

Reisbegeleiding tijdens de reis

Pech onderweg, een probleem met de koelkast of het opzetten van de luifel? Het kan zomaar een smet op de vakantie achterlaten. Maar geen zorgen: tijdens de campingrondreis staat de reisbegeleider gedurende de hele reis voor je klaar. De reisbegeleiders verlaten op reisdagen als eerste de camping. Gebeurt er onderweg iets, dan kun je een beroep op hen doen. Vanzelfsprekend helpen zij je graag bij problemen. Ten slotte geven zij meer informatie over de vakantiebestemming.

Kosten campingrondreis

De reissom is inclusief alle campingovernachtingen, routeboek en tips voor trips.

De Onderwegservice

Voordat de reis begint moet je soms één of meerdere dagen reizen om het startpunt te bereiken. Voor de deelnemers die liever graag zo lang mogelijk genieten van de vertrouwde ANWB-begeleiding bieden wij de Onderwegservice, waarbij je het reisschema van de reisbegeleiding volgt tot aan het startpunt.

48-daagse campingrondreis Spanje en Portugal code: 2148

48-daagse campingrondreis Spanje en Portugal

  • bezoek op eigen gelegenheid het Guggenheim Museum
  • ontdek op eigen gelegenheid pelgrimstad Santiago de Compostela
  • proef op eigen gelegenheid port in Porto
  • lekker luieren aan de stranden van de Algarve
  • de Mezquita-moskee van Córdoba kun je op eigen gelegenheid bezoeken
  • welkomst- en afscheidsmaaltijd

Vertrek

16 mei 2021
5 sep 2021 GV
v.a. € 1.049,00

Deze prijs is per persoon en gebaseerd op:

  • 2 volwassen deelnemers
  • Exclusief bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
  • Exclusief reserveringskosten: € 20,- per boeking
  • Exclusief optionele bijkomende kosten zoals vermeld onder het kopje In / Exclusief
i
Info en boeken