Vind uw vakantie

Campingrondreizen: vrijheid

VOLOP VRIJHEID MET KAMPEERREIZEN VAN ANWB

Je stapt jouw eigen camper, caravan of tent uit en je voelt het direct. Het zachte gras onder de voeten en de frisse buitenlucht in jouw gezicht. Met de campingrondreizen geniet je met het comfort van jouw eigen kampeermiddel van vooraf geboekte plaatsen op de camping en reisbegeleiding van ANWB.

Volop vrijheid met de campingrondreizen van ANWB

Wat ga je vandaag doen; een actieve stadswandeling maken of een museum bezoeken? Port proeven in Porto of simpelweg even helemaal niets en gewoon genieten van de rust? De keuzevrijheid is aan jou. Met campingrondreizen ga je zelf op ontdekkingstocht, maar heb je wel de zekerheid de ANWB reisbegeleiding. Kenmerkend voor onze campingrondreizen is de grote mate van vrijheid. Je reist in het gezelschap van andere kampeerders maar op bestemming kun je geheel zelf jouw dag invullen. Kampeerreizen van ANWB verstrekt bij de campingrondreizen een routebeschrijving, reserveren de campings en geven tips voor trips. Er worden vrijwel geen groepsactiviteiten of excursies georganiseerd, maar je kunt altijd rekenen op de hulp van een ANWB reisbegeleider. Zo ga je met een onbezorgd gevoel op vakantie.

Voordelen van campingrondreizen

Je reist in een groep met jouw eigen of een gehuurd kampeermiddel naar de mooiste bestemmingen van Europa. Alle reizen zijn deels voorbereid door de ANWB, waardoor je volledig jouw eigen tijd in kunt delen. De routes zijn gereden en de campings geselecteerd en geboekt. Er is alle ruimte om samen met jouw medekampeerders op stap te gaan, maar net zo goed kun je individuele uitjes maken. Alle campingrondreizen worden begeleid door reisbegeleiding, zodat je zorgeloos op reis kunt. Oftewel: tijdens een campingrondreis geniet je van stad of natuur, van rust of avontuur en van gezelschap of vrije tijd. De keuze is aan jou.

Bestemmingen campingrondreizen van ANWB

Heb je wel eens gekampeerd onder het genot van een prachtig vergezicht over de spannende krijtrotsen in Scandinavië? Of staat een bezoek aan pelgrimsstad Santiago de Compostela nog altijd op jouw wensenlijstje? De camping rondreizen van ANWB kennen diverse bestemmingen binnen Europa, maar ook in sommige gevallen buiten Europa. Het volledige aanbod vind je hieronder. In ieder geval kun je rekenen op een gereserveerde kampeerplaats en wordt er gelet op het terrein en alle voorzieningen.

Reisbegeleiding tijdens de reis

Pech onderweg of een probleem met het opzetten van jouw voortent? Het kan zomaar een smet op de vakantie achterlaten. Maar geen zorgen: tijdens de campingrondreis staat de reisbegeleider gedurende de hele reis voor je klaar. De reisbegeleiders verlaten op reisdagen als eerste de camping. Gebeurt er onderweg iets, dan kun je een beroep op hen doen. Vanzelfsprekend helpen zij jou graag bij problemen en geven zij meer informatie over de vakantiebestemming.

Kosten campingrondreis

De reissom is inclusief alle campingovernachtingen, routeboek, tips voor trips en de vakantievoorbereidingsscheck. Het gehele pakket kun je hier terugvinden.

De Onderwegservice

Voordat de reis begint moet je soms één of meerdere dagen reizen om het startpunt te bereiken. Voor de deelnemers die liever graag zo lang mogelijk genieten van de vertrouwde ANWB-begeleiding hebben wij de Onderwegservice, waarbij je het reisschema van de reisbegeleiding volgt tot aan het startpunt.

Er zijn geen resultaten voor uw zoekopdracht. Verwijder enkele voorkeuren om resultaten te verkrijgen.