Vind uw vakantie

Land

toon mogelijkheden

Uitgebreid zoeken

toon mogelijkheden

Campingrondreizen: vrijheid

VOLOP VRIJHEID MET KAMPEERREIZEN VAN ANWB

U stapt uw eigen camper, caravan of tent uit en u voelt het direct. Het zachte gras onder de voeten en de frisse buitenlucht in uw gezicht. Met de campingrondreizen geniet u met het comfort van uw eigen kampeermiddel van vooraf geboekte plaatsen op de camping en reisbegeleiding van ANWB.

Volop vrijheid met de campingrondreizen van ANWB

Wat gaat u vandaag doen; een actieve stadswandeling maken of een museum bezoeken? Port proeven in Porto of simpelweg even helemaal niets en gewoon genieten van de rust? De keuzevrijheid is aan u. Met campingrondreizen gaat u zelf op ontdekkingstocht, maar heeft u wel de zekerheid de ANWB reisbegeleiding. Kenmerkend voor onze campingrondreizen is de grote mate van vrijheid. U reist in het gezelschap van andere kampeerders maar op bestemming kunt u geheel zelf uw dag invullen. Kampeerreizen van ANWB verstrekt bij de campingrondreizen een routebeschrijving, reserveren de campings en geven tips voor trips. Er worden vrijwel geen groepsactiviteiten of excursies georganiseerd, maar u kunt altijd rekenen op de hulp van een ANWB reisbegeleider. Zo gaat u met een onbezorgd gevoel op vakantie.

Voordelen van campingrondreizen

U reist in een groep met uw eigen of een gehuurd kampeermiddel naar de mooiste bestemmingen van Europa. Alle reizen zijn deels voorbereid door de ANWB, waardoor u volledig uw eigen tijd in kunt delen. De routes zijn gereden en de campings geselecteerd en geboekt. Er is alle ruimte om samen met uw medekampeerders op stap te gaan, maar net zo goed kunt u individuele uitjes maken. Alle campingrondreizen worden begeleid door reisbegeleiding, zodat u zorgeloos op reis kunt. Oftewel: tijdens een campingrondreis geniet u van stad of natuur, van rust of avontuur en van gezelschap of vrije tijd. De keuze is aan u.

Bestemmingen campingrondreizen van ANWB

Heeft u wel eens gekampeerd onder het genot van een prachtig vergezicht over de spannende krijtrotsen in Scandinavië? Of staat een bezoek aan pelgrimsstad Santiago de Compostela nog altijd op uw wensenlijstje? De camping rondreizen van ANWB kennen diverse bestemmingen binnen Europa, maar ook in sommige gevallen buiten Europa. Het volledige aanbod vindt u hieronder. In ieder geval kunt u rekenen op een gereserveerde kampeerplaats en wordt er gelet op het terrein en alle voorzieningen.

Reisbegeleiding tijdens de reis

Pech onderweg of een probleem met het opzetten van uw voortent? Het kan zomaar een smet op de vakantie achterlaten. Maar geen zorgen: tijdens de campingrondreis staat de reisbegeleider gedurende de hele reis voor u klaar. De reisbegeleiders verlaten op reisdagen als eerste de camping. Gebeurt er onderweg iets, dan kunt u een beroep op hen doen. Vanzelfsprekend helpen zij u graag bij problemen en geven zij meer informatie over de vakantiebestemming.

Kosten campingrondreis

De reissom is inclusief alle campingovernachtingen, routeboek, tips voor trips en de vakantievoorbereidingsscheck. Het gehele pakket kunt u hier terugvinden.

De Onderwegservice

Voordat de reis begint moet u soms één of meerdere dagen reizen om het startpunt te bereiken. Voor de deelnemers die liever graag zo lang mogelijk genieten van de vertrouwde ANWB-begeleiding hebben wij de Onderwegservice, waarbij u het reisschema van de reisbegeleiding volgt tot aan het startpunt.

25-daagse campingrondreis Zweden en Noorwegen code: 2005

25-daagse campingrondreis Zweden en Noorwegen

  • ANWB reisbegeleiding
  • u kunt Stockholm bezoeken of Oslo
  • maak een boottocht over de Nærøyfjord
  • of een ritje met de beroemde Flåmtrein

Vertrek

25 mei 2020 Vol
20 jul 2020 GV BV

Reis vol maar toch interesse? Klik hier

v.a. € 865,00

Deze prijs is per persoon en gebaseerd op:

  • 2 volwassen deelnemers
  • Exclusief bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
  • Exclusief reserveringskosten: € 20,- per boeking
  • Exclusief optionele bijkomende kosten zoals vermeld onder het kopje In / Exclusief
i
Info en boeken