Vind uw vakantie

Camperrondreizen

VOLOP VRIJHEID VOOR CAMPERAARS

De camperrondreizen van ANWB onderscheiden zich van andere reizen door een grote mate van vrijheid; precies wat camperaars aanspreekt.

Bij deze reizen zijn enkele campings gereserveerd, zijn de laatste kilometers naar die campings voorbereid en wordt u begeleid door reisbegeleiders. Daarnaast is er op gezette tijden een excursie gepland.

Onze reisbegeleiders

De reisbegeleiders verlaten op reisdagen als eerste de camping en rijden volgens een vooraf vastgestelde route. Gebeurt er onderweg iets, dan kunt u een beroep op hen doen. Vanzelfsprekend helpen zij u graag bij problemen; u komt immers op gezette tijden weer als groep bij elkaar. Daarnaast geven zij meer informatie over de vakantiebestemming d.m.v. de Tips voor Trips.

Wat is er inbegrepen?

In het Dag-tot-dagprogramma is in het groen aangegeven wat er inbegrepen zit in de reissom. Als er een excursie georganiseerd wordt, is de camping op de avond ervoor voor u gereserveerd. U moet immers wel allemaal op tijd de volgende dag klaar staan voor de excursie. Meestal volgt er een vrije dag op dezelfde camping en zodoende blijft u veelal 3 nachten op dezelfde plek.

Onderweg

Op de 'tussenliggende' dagen dat er geen campings zijn gereserveerd, bent u geheel vrij om uw eigen plan te trekken. U kunt nog wat langer op de camping blijven of via reguliere campings of officiële camperplaatsen naar de volgende gereserveerde plek rijden in de dagen die ervoor staan. Ook kunt u vrij kamperen; althans, waar dat is toegestaan. Als u er maar voor zorgt dat u op tijd op de volgende gereserveerde camping bent.
U ontvangt van de reisbegeleiding tips voor campings en camperplaatsen onderweg, maar het staat u uiteraard geheel vrij om die te gebruiken.

Er zijn geen resultaten voor uw zoekopdracht. Verwijder enkele voorkeuren om resultaten te verkrijgen.