ANWB; dé specialist in begeleide Kampeerreizen

Reis je met ons mee op een grand tour door de Balkan, ontdek je de schoonheid van Italië of zoek je liever Mediterrane kustgebieden op? Met de begeleide kampeerreizen doe je dat in gezelschap van gelijkgestemden en met het comfort van je eigen vertrouwde of gehuurde kampeermiddel. Van tent tot caravan en van camper tot fiets.

Op vakantie met Kampeerreizen van ANWB

Met een begeleide kampeerreis van ANWB geniet je van de vrijheid die kamperen met zich meebrengt. Je kent het wel: ’s ochtends rits je de tent open en heb je direct uitzicht op de oceaan of een prachtige groene oase van bomen. Middenin de natuur genieten van welverdiende rust, een stralend zonnetje en weidse vergezichten.

Zin om op avontuur te gaan? Dan zorgt de ANWB reisbegeleiding voor goed georganiseerde excursies naar prachtige bezienswaardigheden. Geniet van de charme van een reisgezelschap, of gebruik de tijd en ruimte om individuele uitstapjes te maken. Of om even rustig een goed boek te lezen voor je eigen tent of camper. Onze reisbegeleiding neemt graag de volledige organisatie op zich, zodat je onbezorgd kunt genieten van een bijzondere reis.

Waarom op reis met Kampeerreizen van ANWB?

Alle aangeboden accommodaties, routes, restaurants en excursies zijn altijd vooraf door ANWB specialisten bezocht en op hun kwaliteit gecontroleerd. Onze toeristische en technische reisbegeleiding zorgt er ondertussen voor dat het je aan niets ontbreekt. Of het nu gaat om de leukste uitstapjes organiseren, een verzorgde plaats op de camping boeken, of het oplossen van een technisch mankement aan je kampeermiddel. Met de reisbegeleiding van Kampeerreizen ga je met zekerheid en onbezorgd op reis. En wil je nu 1 of 4 weken op kampeerreis, of misschien wel een kleine 2 maanden: voor iedere reisbehoefte en budget is er een kampeerreis die bij je past.

Begeleide kampeerreizen

Kampeerreizen van ANWB is al 50 jaar specialist in begeleide kampeerrondreizen voor groepen. Hierdoor kennen wij de mooiste routes en plekjes binnen en buiten Europa. Bijzondere bestemmingen die je misschien zelf niet zo snel ontdekt zou hebben, maar wij nemen je er graag mee naartoe! Alle kampeer- en camperreizen zijn volledig voorbereid door de ANWB. De routes zijn gereden, de campings geselecteerd en geboekt, de excursies met zorg uitgekozen en prima maaltijden en lunches met de restaurants doorgesproken.

Ontzorgd op reis met onze reisbegeleiding

Onze 200 enthousiaste Nederlandstalige reisbegeleiders hebben al vele jaren de kunst van het kamperen onder de knie. Deze reisbegeleiders reizen met je mee en staan voor advies en hulp altijd voor je klaar. Tijdens al onze kampeerreizen zorgen onze toeristische begeleiders niet alleen dat de reis soepel verloopt, maar organiseren zij ook bijzondere excursies en leuke uitstapjes. Zij wijzen je de mooiste plekjes en weten precies wat te doen als er iets gebeurt tijdens de reis.

Naast toeristische begeleiding, reist er op alle kampeer- en camperreizen een equipe technische begeleiding mee. Op onze campingrondreizen reist één koppel reisbegeleiders mee. Waar mogelijk lossen de technische reisbegeleiders allerhande technische problemen voor je op. Zo ga je met zekerheid op reis.

Meer weten?

Zou je een bijzondere camperreis dwars door de indrukkende natuur van Marokko of Noorwegen willen maken? Of in gezelschap van een groep op de fiets de afwisselende natuur en leukste steden van Italië, Slovenië of Frankrijk willen ontdekken? Lees hier alles over onze Kampeerreizen. Naast de traditionele Kampeerreizen, bieden wij Fietskampeerreizen, Campingrondreizen en onze Camperreizen en Camper fly-drives aan.
Wil je juist wat minder lang op pad, kies dan voor ons kortere reizen. Benieuwd? Bekijk het aanbod online of vraag hier gratis onze nieuwste brochure aan met meer dan 60 ANWB kampeer- en camperreizen.