ANWB Ledenreizen

Nóg een reden om lid te zijn

Dank u wel voor uw interesse in onze ledenreizen. Per november 2014 zijn deze ledenreizen (cruises, autorondreizen, stedentrips, zon-en winterreizen) overgegaan in een exclusief ledenvoordeelprogramma, met de voordelen en extra's zoals u die gewend was. Deze zijn nu niet meer direct vindbaar op de website van Kampeerreizen van ANWB. Op de website van Kampeerreizen van ANWB vindt u nu een ruim en gevarieerd aanbod aan georganiseerde kampeerreizen.

Samen met de 6 andere reisorganisaties van ANWB is er namelijk het ledenvoordeel programma ANWB Ledenreizen opgezet. Met uw ANWB lidmaatschap geniet u exclusief, ongeacht hoe lang u lid bent, direct van de vele voordelen op het unieke en gevarieerde reisaanbod. Zo profiteert u het hele jaar door, voor elk budget of type reis, van de beste aanbiedingen op het gebied van prijs, kwaliteit en service! Daarnaast wordt u loyaliteit ook nog extra beloond. Want hoe langer u lid bent, des te meer gratis voordelen u ontvangt.

Wilt u ook nog kijken welke aantrekkelijk aanbod Kampeerreizen van ANWB daarnaast nog heeft? Kijk dan hier voor ons reisaanbod.

ANWB-lid worden

Nog geen lid? Meld u nu aan en ontvang tijdelijk het 2015 lidmaatschap cadeau (t.w.v. € 15,-). Zo geniet u direct van uniek ledenvoordeel op meer dan 100 reizen.

Als eerste alle voordelen ontvangen?

Schrijft u zich dan hier in voor de Reisaanbiedingen-nieuwsbrief en u wordt automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, de mooiste aanbiedingen en leukste activiteiten van ANWB Ledenreizen